Máte voľné štvrtkové popoludnie?

19. mája 2021, rmontmartre, Próza Spoločenský komentár

Ak žijete v Bratislave, či jeho blízkom okolí a máte radi literatúru, tak tento štvrtok sa uskutoční krst dvoch kníh jedného vydavateľstva.

 

Pre Stanislava Hábera som písala recenziu jeho básnickej zbierky Stále bežím domov, ktorá vyšla v Literárnom týždenníku.

Tentoraz prichádza s knižkou Príbehy nielen z inej hviezdy. Krst sa uskutoční 20.5. o 18:00 v Hudobnom salóne Zichyho paláca, Ventúrska 9, Bratislava. Nádherné priestory sa nachádzajú priamo v Starom meste a ak by som nebola natoľko zaneprázdnená, rada by som túto udalosť navštívila tiež.

Vianočné stretnutie v Zichyho paláci.

Vlada Javorského možno mnohí poznáte skrz jeho kreslené vtipy, ktoré vychádzajú aj v novinách. Vlado však holduje aj literatúre a vďaka finančnej podpore Fondu na podporu umenia prináša na knižný trh román Noah. Krst knihy sa uskutoční v rovnakých priestoroch, len s časovým predstihom. Teda ak do Zichyho paláca zavítate o 17:00, máte možnosť zažiť oba krsty kníh a spoločnosť oboch autorov.

Na snímke zľava Zuzka Kuglerová zástupkyňa vydavateľstva, Radka Hubeková nádejná poetka a Ondrej Kalamár aforista a komentátor.

Pánom gratulujem a dúfam, že čitatelia využijú zmiernenie protipandemických opatrení, aby sa zúčastnili podujatia, aké sme si museli už hodnú chvíľu odopierať.

V hudobnom salóne si zahralo aj duo Traky.

Fotografie: autorka.