Na fb ma jeden užívateľ zasypal zvláštnymi správami. Po slušnom pozdrave vyjadril rozhorčenie, prečo my novinári nepriznáme, že celá pandémia je len obrovský podvod. Vraj je to hanba a pýtal sa, kto bude za to všetko potrestaný.
Poslala som mu smajlíky a srdiečka a vyjadrila sa v zmysle, že noviny nie sú pesničky na želanie.
Ten pán zjavne precenil moje možnosti a zároveň preukázal svoju nezlomnú vieru v konšpirácie a hoaxy.
Máme sa na takýchto ľudí hnevať? Ak áno, prečo?
Vyriešila som to s úsmevom, chápem ľudské trápenia a frustrácie.
Chápem, že je toho na nás už priveľa a bolo by určite osviežujúce, ak by všetci v jednom okamihu mohli zhodiť respirátory a správy by nás prestali bombardovať nekonečnými štatistikami zomrelých a nakazených.
Možno práve pre to by sme si humor a Silvester mali dopriať aj častejšie, než raz do roka. Mali by sme vedieť vypnúť a prestať byť smrteľne vážni.
Nad nahrávkami Varga Irén, ktorá vystupuje aj pod umeleckým menom MAHIANA ROSZALLO vám naozaj zastane rozum stáť. A ak by ste si dokázali preložiť tú záplavu komentárov, ktoré jej komentujúci uštedrujú, tak pukáte od smiechu. To žieňa prišlo asi z inej galaxie, mohli by ste si povedať. Pritom žije a pôsobí z maďarského regiónu BAZ megye – toho regiónu, ktorý tesne susedí s našim Gemerským regiónom. A ako naše dvojča, nosí so sebou rovnako vysokú mieru nezamestnanosti, chudoby.
Samotná Irenka vraví o sebe, že má 40, no vystupuje a javí sa ako trojročné dievčatko.
Jej motivácie sú heslovite úchvatné!
-Neviem spievať? No a čo?
-Nie som sexy? Záleží?
Fyzickú atraktivitu si zabezpečuje parochňami, umelými riasami, umelými nechtami.
Odhodlala sa dokonca aj na natočenie erotického videoklipu s piesňou Maluma.
https://www.youtube.com/watch?v=GRZF42T8NBg
Sexy gypsy kráska však neoslňuje len v speváckej rovine. Pod titulkou Varga Irén konyhája (Kuchyňa Ireny Vargovej) predvádza aj svoje „gastronomické kvality“.
Ak vám u Jardu Žideka vadilo, že je Čech a veľa zarába, tak táto nie je ani Češka, ani veľa nezarába, ani variť nevie.
Irenka pred kamerou s pripnutým mikroportom predvádza akési kulinárske experimenty v skromných podmienkach.
Občas máme pocit, že natáča v podmienkach, kde ani nie je tečúca voda a tak si potrebuje vypomáhať toaleťákmi a servítkami, všetko utiera a stiera dosucha a nasucho.
Občas je nám ľúto tej jedinej panvice, ktorú škrabká s lyžicou, či nožom. Lebo miestami jej robí problém zohnať si obyčajnú vidličku a o varechách zdá sa ešte nechyrovala.
Bežný smrteľník by si gyros s hranolkami robil simultánne na dvoch panviciach, u Irenky mäsko úplne vychladne, kým si v tej istej panvici stihne dorobiť aj hranolky.
Aby nenudila, väčšinou všade pridáva citróny a škoricu.
Jej gebuziny zväčša nevyzerajú ani hodné jedenia, ona sa však statočne zaprie a aj najväčšie omyly svojej neznalosti kuchyni odvážne ochutná. Potom sa prekoná, usmeje, žmurkne a aj sa pochváli.
Miestami sa smeje sama na sebe, miestami nadáva svojím nezlomným kritikom.
Jej varenie s umelými nechtami a prsteňmi v slabo vybavených kuchyniach je ukážkou toho, ako sa to robiť určite nemá.
No ona si zaslúži obdiv už len tým, že si neporeže prsty a nedostala ešte otravu jedlom.
Niektorí humánnejší kritici vyslovujú tézu, že si ubližuje tými videami a verejnými vystúpeniami.
Ja naopak zastávam názor, že si žije svoj sen. Ukazuje nám všetkým, že viera v seba samého je asi to najdôležitejšie, čo môžeme mať.
-No a čo, že neviem variť?
-No a čo, že mám kuchyňu slabo, či ledva zariadenú?
-No a čo, že sa mi kopa ľudí smeje, alebo sa stavia proti mne?
-No a čo, že mám slabú slovnú zásobu? Ja sa už nejako vyňadrím.
Irenkine trančírovanie ryby a servírovanie so záplavou kostí by nestrávil asi nikto, kto má len trochu rád varenie.
Možno vás desí to plytvanie jedlom a záplava hlúpych „receptov“.
No máte aj možnosť prežiť pár chvíľ s úsmevom. S „pani umelkyňou“ zrelou na sošku Pátroviča.
Nezdieľam vaše rozčarovanie. Nekultúra a... ...
Takže pred tým súčasným grcom sa neoplatí... ...
Vďaka za milý komentár, Ingrid. Veru pamätám... ...
Milá Renka. Presne si opísala ducha dnešnej... ...
Celá debata | RSS tejto debaty