Založ si blog

David Key odhalil zákulisné ťahy primitívnej šou aj podraz Nory Kabrheľovej

Už sme si zvykli, že bulvár opisuje obsah relácie a vlastne sa nič nad rámec samotného obsahu pitomej šou nedozvieme. Avšak relácia, kde pomaly nikdy nikomu a nič okrem vlastnej kuchyne nechutí, prekročila vlastné mantinely, keď začala vo veľkom volať na účinkovanie celebrity a hlavne influencerov.

 

Bežný pozemšťan sa zväčša zľakne zmluvy o mlčanlivosti a zdrží sa akýchkoľvek komentárov o účinkovaní v šou, kde pomaly nikto variť nevie a ani to nie je žiadnym kritériom. A ak by sa aj niekto nezľakol a chcel niečo vyklopiť, proste nemá šancu, médiá mu nedajú žiaden priestor na vyjadrenie sa.

Avšak ak niekoho stovky ľudí sledujú na Instagrame, už mu to mlčanie až za hrob akosi nevie byť nanútené. Spoveď Davida Keya sledovalo v priamom prenose 500-600 divákov a Hitky.sk sa teda konečne rozhodli napísať čitateľom aj čo-to zo zákulia reality šou.

Bežní diváci servítky mohli spoznať Dávida, ako odfarbené mláďa, ktoré ostalo zahanbené na vlastnom programe s Gipsy Čáve, kde ho samozvaný bodyguard Jožo hádzal ako handrovú bábiku a jeho údajná kamarátka Nora Kabrheľová vyslovila krutý rozsudok, ako na to tento chlapec nemá a mal by sa venovať niečomu inému, ako spevu.

Akoby ona s gýčovým Perešom a 13-timi mesiacmi natvrdo v base, bola nejakým merítkom kvality.

A večne urehotaný, kŕčovito sa zvíjajúci Jožo, ktorý so zbraňou netrafí ani jediný terč, má byť tým údajným osobným strážcom Rytmausa a iných celebrít? Lebo ak by došlo k najhoršiemu, tak ich dokáže zvaliť na zem?

Niežeby ma Dávidovo účinkovanie nejako ohúrilo. Myslím, že celá tá rómska linka, po ktorej sa vydal, je iba hrubým omylom a chlapec sa ešte sám iba hľadá. No toľko odsudzovania a nenávisti si nikto nezaslúži. Ani Dávid, ani ja, ….dokonca ani Nora. Ostatní dyletantsky drvili keksy do formičiek a jej budú vyčítať, že neurobila domáce cesto? Akoby ich keksy boli domáce?

To hodnotenie je už úplne na smiech, v štýle:

-nemám rád paradajky, tak jej strhávam body

-nemám rada cesnak, tak mu strhávam body

Pomaly asi dospejú na samé dno a začnú bláboliť ako

-nepáči sa mi jeho ksicht, tak mu dávam nula bodov!

Najsmutnejšie je, koľkí ľudia žijú v omyle, ako tie reality šou odrážajú realitu. Niektorí si dokonca myslia, že sa varí aj večeria online, práve v dni, kedy sa to aj vysiela.

Dávid vyklopil aj to, čo by mnohí radi ponechali zamlčané. O kamarátstve ktoré Nora zapredala za pár tisíc.

https://hitky.sk/davidovi-praskli-nervy-prezradil-pozadie-bez-servitky-aj-norin-honorar/?fbclid=IwAR1WlKE6ypcSgXMfMOISiA8jrbNX4BVH-nT1Xd7NVH_fBfAWcXyYLPyplkA

 

Norin megahit so Slaytínou s názvom Nedajte sa ojebať hovorí sám za seba.

Dávid za svoje účinkovanie už stihol spolupracovať s nejednou celebritou.

A jeho klip s Ondrejom Kandráčom je už predsa len iný level. A vystačili si aj bez vulgarizmov. S obyčajnou slovenskou krásou.

Čo spravila Jennifer? – What Jennifer Did?

13.04.2024

Nevedela som sa dočkať, kedy Netflix sprístupní ďalší real crime story a v podstate som celkom sklamaná. Čakala som, že ma teda šokujte a zodvihnite zo stoličky. A odchádzala som s tým, že „pačemú búkvy, vsjo jásno“. Jennifer nebola jediná. Spomínate si na môj blog, kde som spomínala absenciu materskej lásky? Myslím, že chybujú všetci, čo nám maľujú [...]

Macbeth v podaní nórskeho mága detektívok

06.04.2024

„Macbethov príbeh mi je veľmi blízky, pretože podobným témam sa venujem od samého začiatku,“ vysvetlil autor, keď si v medzinárodnom projekte Hogarth Shakespeare vybral na spracovanie osudy krvilačného škótskeho tyrana a adaptoval ich v rámci dnes takého populárneho žánru detektívky. Inšpektor Macbeth je verný atmosfére brutálnej tragédie z obdobia hospodárskej [...]

Prečo musela Johanka zomrieť?

02.04.2024

Rtvs prekvapil. Namiesto nejakého veľkofilmu s Ježišom vsadil na Veľkú noc na kultový príbeh v podaní Luca Bessona. A ja si hovorím, čo má spoločné ukrižovanie Krista s upálením Johanky z Arcu? [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.