Založ si blog

Ján Zvalo: Oslava ĽSNS a konšpirácie

Posledné biografické knihy vás mnohých neoslovili, tak snáď o to viacej vás zaujme politika a konšpirácie. Jána Zvala by sme mohli pokojne nazývať proruským agentom, extrémistom, konšpirátorom, či homofóbom. Knižka Vitajte v novej TOTALITE sa ku mne dostala zadarmo. 

Podrobný popis aj s komentárom nespokojnej čitateľky nájdete na tomto linku:

https://www.databazeknih.cz/knihy/vitajte-v-novej-totalite-364314

Obyčajná papierová páska a šokujúce teórie okolo dvojičiek. Foto: autor

Judr. Ján Zvalo sa vyjadruje k Mečiarovým amnestiám …na dezinformačných a konšpiračných weboch.

O nezrušiteľnosti Mečiarových amnestií v decembri roku 2016 na stránkach webu Slovenské slovo.
V marci 2017 v atmosfére celospoločenskej debaty o zrušení týchto amnestií ho oživujú weby Zem a Vek a HLAVNÉSPRÁVY.

Ján Zvalo je aj autorom konšpiračnej knihy o „odhalení“ pozadia udalostí z 11. sept. 2001 Žalujem. A stručné zhrnutie Žalujem narval aj do ďalšej knihy Vitajte v novej TOTALITE
Autor je Slovák dlhodobo žijúci v Kanade, avšak s obľubou sa vyjadruje ku slovenskej politike prostredníctvom článkov aj kníh.

Okrem konšpirácii o tragédii 11.9. a nemožnosti zrušenia Mečiarových amnestií veľký priestor dostáva aj obhajoba ĽSNS, jej volebného programu, či kritika odmietavého postoja vtedajšieho prezidenta Andreja Kisku k ĽSNS.

Ako aj sami vidíte, kniha je stará, O Zvalovi vám ani pani Google veľa neprezradí.

V tejto knihe sa hrá na právnika a ukazuje všelijaké kľučky, aby dokázal svoju pravdu. Azda najabsurdnejšia je časť o homosexualite. Zvalo vyhlasuje, že my nediskriminujeme gayov a lesbičky, veď aj oni môžu slobodne uzavrieť manželstvo s osobou opačného pohlavia. Ak by však chceli uzavrieť manželstvo s osobou rovnakého pohlavia, tá ich žiadosť by už bola nadštandardná a nútila by spoločnosť dokonca prepísať ústavu. 

Zvalo nemá problém ani s návrhmi ĽSNS na zrušenie dávok „parazitom“.

Veľká časť knihy je tá konšpirácia 11.9.Zvalo z oficiálnej verzie popiera vlastne všetko. Teroristi údajne nikde neboli, osobné lietadlá nikam nenarazilil, pasažieri nijako nemohli volať.

V maďarčine konšpiráciám hovoríme „összeesküvési elmélet“ – teória sprisahania.

A ak by mal pán kanadský právnik pravdu, tak potom žiadnych 19 únoscov na palube tých 4 lietadiel nebolo. Avšak pasažierov niekto odviedol a nechal zmiznúť.

Do dvojičiek a Pentagonu naopak nabúrali drony vojenského letectva a išlo o riadenú demoláciu.

Teda pán Zvalo sa nás snaží presvedčiť, že celý scenár je jedna veľká bohapustá lož a spikli sa najmocnejší Ameriky, aby pre zisk a pre svoje mocenské ciele zniesli zo sveta 2977 obyčajných ľudí, prominentní vraj bolo včas varovaní.

Netuším, koľko môže mať pán Zvalo rokov a ako sa mu darí v kariére kanadského právnika. A nie je mi ani jasné, prečo v roku 2017 vydáva ekokonzult knihu o tragédii z roku 2001. Zaujímajú ešte teraz niekoho z nás dvojičky? Nedávno sme si pripomenuli 21 rokov od tejto tragédie.

V túto nedeľu na zastávke Zochovej opitý vodič zabil 5 mladých ľudí a už aj to je obrovská tragédia. Dokážeme si vôbec predstaviť, aká obrovská pohroma mohlo byť tých takmer 3000 mŕtvych v USA? A to všetko pre peniaze a moc amerických elít? Asi pána Zvala na tom kontinente nikto neberie moc vážne, že ho ešte neudali za nactiutŕhanie. Alebo možno aj hej, len sa to k nám nestihlo doniesť.

V každom prípade ja skôr verím tomu, čo hovorí aj tento youtuber:

 

 

Čo spravila Jennifer? – What Jennifer Did?

13.04.2024

Nevedela som sa dočkať, kedy Netflix sprístupní ďalší real crime story a v podstate som celkom sklamaná. Čakala som, že ma teda šokujte a zodvihnite zo stoličky. A odchádzala som s tým, že „pačemú búkvy, vsjo jásno“. Jennifer nebola jediná. Spomínate si na môj blog, kde som spomínala absenciu materskej lásky? Myslím, že chybujú všetci, čo nám maľujú [...]

Macbeth v podaní nórskeho mága detektívok

06.04.2024

„Macbethov príbeh mi je veľmi blízky, pretože podobným témam sa venujem od samého začiatku,“ vysvetlil autor, keď si v medzinárodnom projekte Hogarth Shakespeare vybral na spracovanie osudy krvilačného škótskeho tyrana a adaptoval ich v rámci dnes takého populárneho žánru detektívky. Inšpektor Macbeth je verný atmosfére brutálnej tragédie z obdobia hospodárskej [...]

Prečo musela Johanka zomrieť?

02.04.2024

Rtvs prekvapil. Namiesto nejakého veľkofilmu s Ježišom vsadil na Veľkú noc na kultový príbeh v podaní Luca Bessona. A ja si hovorím, čo má spoločné ukrižovanie Krista s upálením Johanky z Arcu? [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.