Založ si blog

Ján Zvalo: Oslava ĽSNS a konšpirácie

Posledné biografické knihy vás mnohých neoslovili, tak snáď o to viacej vás zaujme politika a konšpirácie. Jána Zvala by sme mohli pokojne nazývať proruským agentom, extrémistom, konšpirátorom, či homofóbom. Knižka Vitajte v novej TOTALITE sa ku mne dostala zadarmo. 

Podrobný popis aj s komentárom nespokojnej čitateľky nájdete na tomto linku:

https://www.databazeknih.cz/knihy/vitajte-v-novej-totalite-364314

Obyčajná papierová páska a šokujúce teórie okolo dvojičiek. Foto: autor

Judr. Ján Zvalo sa vyjadruje k Mečiarovým amnestiám …na dezinformačných a konšpiračných weboch.

O nezrušiteľnosti Mečiarových amnestií v decembri roku 2016 na stránkach webu Slovenské slovo.
V marci 2017 v atmosfére celospoločenskej debaty o zrušení týchto amnestií ho oživujú weby Zem a Vek a HLAVNÉSPRÁVY.

Ján Zvalo je aj autorom konšpiračnej knihy o „odhalení“ pozadia udalostí z 11. sept. 2001 Žalujem. A stručné zhrnutie Žalujem narval aj do ďalšej knihy Vitajte v novej TOTALITE
Autor je Slovák dlhodobo žijúci v Kanade, avšak s obľubou sa vyjadruje ku slovenskej politike prostredníctvom článkov aj kníh.

Okrem konšpirácii o tragédii 11.9. a nemožnosti zrušenia Mečiarových amnestií veľký priestor dostáva aj obhajoba ĽSNS, jej volebného programu, či kritika odmietavého postoja vtedajšieho prezidenta Andreja Kisku k ĽSNS.

Ako aj sami vidíte, kniha je stará, O Zvalovi vám ani pani Google veľa neprezradí.

V tejto knihe sa hrá na právnika a ukazuje všelijaké kľučky, aby dokázal svoju pravdu. Azda najabsurdnejšia je časť o homosexualite. Zvalo vyhlasuje, že my nediskriminujeme gayov a lesbičky, veď aj oni môžu slobodne uzavrieť manželstvo s osobou opačného pohlavia. Ak by však chceli uzavrieť manželstvo s osobou rovnakého pohlavia, tá ich žiadosť by už bola nadštandardná a nútila by spoločnosť dokonca prepísať ústavu. 

Zvalo nemá problém ani s návrhmi ĽSNS na zrušenie dávok „parazitom“.

Veľká časť knihy je tá konšpirácia 11.9.Zvalo z oficiálnej verzie popiera vlastne všetko. Teroristi údajne nikde neboli, osobné lietadlá nikam nenarazilil, pasažieri nijako nemohli volať.

V maďarčine konšpiráciám hovoríme „összeesküvési elmélet“ – teória sprisahania.

A ak by mal pán kanadský právnik pravdu, tak potom žiadnych 19 únoscov na palube tých 4 lietadiel nebolo. Avšak pasažierov niekto odviedol a nechal zmiznúť.

Do dvojičiek a Pentagonu naopak nabúrali drony vojenského letectva a išlo o riadenú demoláciu.

Teda pán Zvalo sa nás snaží presvedčiť, že celý scenár je jedna veľká bohapustá lož a spikli sa najmocnejší Ameriky, aby pre zisk a pre svoje mocenské ciele zniesli zo sveta 2977 obyčajných ľudí, prominentní vraj bolo včas varovaní.

Netuším, koľko môže mať pán Zvalo rokov a ako sa mu darí v kariére kanadského právnika. A nie je mi ani jasné, prečo v roku 2017 vydáva ekokonzult knihu o tragédii z roku 2001. Zaujímajú ešte teraz niekoho z nás dvojičky? Nedávno sme si pripomenuli 21 rokov od tejto tragédie.

V túto nedeľu na zastávke Zochovej opitý vodič zabil 5 mladých ľudí a už aj to je obrovská tragédia. Dokážeme si vôbec predstaviť, aká obrovská pohroma mohlo byť tých takmer 3000 mŕtvych v USA? A to všetko pre peniaze a moc amerických elít? Asi pána Zvala na tom kontinente nikto neberie moc vážne, že ho ešte neudali za nactiutŕhanie. Alebo možno aj hej, len sa to k nám nestihlo doniesť.

V každom prípade ja skôr verím tomu, čo hovorí aj tento youtuber:

 

 

Ako môže rodič zabiť vlastné dieťa?

14.03.2024

Spoločnosťou občas rezonujú ťažké kauzy. U nás práve tragédia v Beňadikovej. V USA v rokoch 2013 – 2016 to bol prípad 8-ročného chlapčeka ubitého na smrť. Možno toho už máte mnohí dosť. Tej smrti je priveľa, si povedal aj moderátor, keď informoval o smrti 8-ročnej Patrície a jej matky Zuzany. Na margo tragédie sa vyjadrila aj prezidentka, s tým, že rodiny s [...]

Len ďalšia stratená žena: Prípad Laci Petersonovej.

13.03.2024

Priznám sa, tentokrát sme ohrdli Ivetou. Azda práve pre tie nekonečné reklamy, ako Iveta je to, o čom rozpráva celé Slovensko. No nemuselo by. Mne už aj v prvej sérii vadilo, že ten ich takzvaný humor som viacej vnímala, ako posmech-výsmech a proste ma to nebavilo, nerozosmialo. A teraz, ako Mauréry začala točiť posteľové scény a pľuvať cez stôl? No normálne ma prešla [...]

Skutočne Neskutečná Anna

09.03.2024

Ostaňme ešte na chvíľu v Amerike a pri tých veľkých Amerických snoch. Aj Anna Sorokina jeden taký mala a takmer na dosah. Vráťme sa však ešte na sekundu na palubu Titanicu. Ak ste videli ten nesmrteľný film s Leonardom Dicapriom a zároveň čítali ten link v mojom komentári o preživších Titanicu, tak si azda spomeniete na mladého odvážneho námorníka, čo riadil [...]

sud, kuciak, hascak

Haščákov advokát reagoval na nové obvinenie v kauze Gorila

19.03.2024 14:50

Finančník čelí ďalšiemu obvineniu v kauze Gorila.

Hong Kong

Hongkonský parlament jednohlasne prijal nový zákon o národnej bezpečnosti

19.03.2024 14:40

Nový zákon udeľuje tresty za trestné činy rozdelené do piatich kategórií.

Liptovský Mikuláš odchyt medveď

Nebezpečného medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, by mali odchytiť v utorok

19.03.2024 14:29

Mestská polícia žiada verejnosť, aby sa poobede a večer nezdržiavala v lokalite starej cesty medzi Iľanovom a Závažnou Porubou.

Copacabana

Brazílske mestá sa smažia, v Riu padol rekord. Ľudia zo Sao Paula utekali k moru

19.03.2024 13:43, aktualizované: 14:24

Najhoršia situácia je v chudobných štvrtiach, kde nie je žiadna zeleň.