Založ si blog

zvažujem trestné oznámenie na tv joj

Táto televízia zámerne a pravidelne spôsobuje účinkujúcim v relácii Bez servítky ujmu na ľudskej dôstojnosti. 

Petra z Michaloviec po masakri v reality šou nevládala ani prísť k slovu.

Renáta z Rožňavy bola hodená západniarom ako ovca svorke vlkov.

-*-*-*-*-*-*-*

Na našej spoločnosti najväčšmi nenávidím pokrytectvo.

Ono všetci sa tvária, akí sú slušní a milí, avšak nevedia sa dočkať z týždňa na týždeň, kedy si kopnú do ďalšej obete a ideálne Z VýCHODU!!!

Načo potom, všetky nadácie proti týraniu a domácemu násiliu, ak sa takéto násilie zámerne iniciuje a vysiela každý pracovný deň od 18:00???

Oni sú proste obyčajní ZBABELCI.

Buď nech priznajú, že sú rasisti. fašisti a šovinisti, alebo nech na rovinu ukážu, ako nenávidia východniarov prisťahovaných do Bratislavy!

Ešte si uvedomte fakt, že o šiestej večer pozerajú televíziu aj deti. Ale načo? Aby slovenská tv spločnosť ukázala ďalší diel mediálneho odpadu z ktorého sa prevracia žalúdok.???

TV Joj opľula kultúru a TV JOj podľa našich informácií opľula aj Hviezdoslava,

TV Joj prerazila dno kultúry televíznych programov a to sú Slováci naozaj natoľko úbohý národ, aby sa na takomto braku parazitujúcom na ľudskej bezbrannosti odbavovali z týždňa na týždeň až po veky vekov???

 

Zack vyhorel, Clay sa zbláznil, Hannah spáchala samovraždu. . .

01.05.2024

13 reason why nájdete aj pod českým názvom Proč? 13x Proto. Televízny seriál na Netflixe rozoberá peripetie tínejdžerov a je rozdelený na štyri rady. Spočiatku som sledovanie tohto seriálu chcela odporučiť otcovi Romana z Parchovian. Chlapec skočil zo strechy školy a otec dáva rozhovory pre široké spektrum médií. Naposledy oslovil nejaké české noviny a našla som s ním [...]

Čo spravila Jennifer? – What Jennifer Did?

13.04.2024

Nevedela som sa dočkať, kedy Netflix sprístupní ďalší real crime story a v podstate som celkom sklamaná. Čakala som, že ma teda šokujte a zodvihnite zo stoličky. A odchádzala som s tým, že „pačemú búkvy, vsjo jásno“. Jennifer nebola jediná. Spomínate si na môj blog, kde som spomínala absenciu materskej lásky? Myslím, že chybujú všetci, čo nám maľujú [...]

Macbeth v podaní nórskeho mága detektívok

06.04.2024

„Macbethov príbeh mi je veľmi blízky, pretože podobným témam sa venujem od samého začiatku,“ vysvetlil autor, keď si v medzinárodnom projekte Hogarth Shakespeare vybral na spracovanie osudy krvilačného škótskeho tyrana a adaptoval ich v rámci dnes takého populárneho žánru detektívky. Inšpektor Macbeth je verný atmosfére brutálnej tragédie z obdobia hospodárskej [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.