Založ si blog

zvažujem trestné oznámenie na tv joj

Táto televízia zámerne a pravidelne spôsobuje účinkujúcim v relácii Bez servítky ujmu na ľudskej dôstojnosti. 

Petra z Michaloviec po masakri v reality šou nevládala ani prísť k slovu.

Renáta z Rožňavy bola hodená západniarom ako ovca svorke vlkov.

-*-*-*-*-*-*-*

Na našej spoločnosti najväčšmi nenávidím pokrytectvo.

Ono všetci sa tvária, akí sú slušní a milí, avšak nevedia sa dočkať z týždňa na týždeň, kedy si kopnú do ďalšej obete a ideálne Z VýCHODU!!!

Načo potom, všetky nadácie proti týraniu a domácemu násiliu, ak sa takéto násilie zámerne iniciuje a vysiela každý pracovný deň od 18:00???

Oni sú proste obyčajní ZBABELCI.

Buď nech priznajú, že sú rasisti. fašisti a šovinisti, alebo nech na rovinu ukážu, ako nenávidia východniarov prisťahovaných do Bratislavy!

Ešte si uvedomte fakt, že o šiestej večer pozerajú televíziu aj deti. Ale načo? Aby slovenská tv spločnosť ukázala ďalší diel mediálneho odpadu z ktorého sa prevracia žalúdok.???

TV Joj opľula kultúru a TV JOj podľa našich informácií opľula aj Hviezdoslava,

TV Joj prerazila dno kultúry televíznych programov a to sú Slováci naozaj natoľko úbohý národ, aby sa na takomto braku parazitujúcom na ľudskej bezbrannosti odbavovali z týždňa na týždeň až po veky vekov???

 

Narcizmus pod lupou

06.06.2024

Tiež ste si to všimli, že Narcizmus je stále väčší problém? Natrafila som už aj na hejterov, čo mi nadávali do „narcistických psychopatov“ a keď som čítala psychologický posudok o jednom mojom priateľovi na fb, ktorého som na súdnom pojednávaní, kde vystupoval v pozícii obvinenného, videla aj osobne, tak mal určenú narcistickú poruchu osobnosti. Hľadala [...]

Posledný úspešný atentát na priemiéra v Európe

18.05.2024

Píše sa rok 2024 a Juraj Cintula spáchal „najprimitívnješiu formu útoku“, akú len mohol. Jeho terč prežil, on sám bol po pár sekundách spacifikovaný a živý sa už spoza mreží ani nedostane. Stig Engström v roku 1986 išiel na to oveľa sofistikovanejšie. S vedomím udalostí uplynulých dní sa nám aj atentát na bývalého švédskeho premiéra Olofa Palmeho [...]

Pokus o vraždu ústavného činiteľa

16.05.2024

Atentát v Handlovej na Róberta Fica nikto z nás nečakal. #Fico #Cintula #Handlová Stredu 15.5.2024 si zapamätáme z dôvodu atentátu v Handlovej. Dopustil sa ho slovenský básnik a spisovateľ z Levíc Juraj Cintula voči nášmu aktuálnemu premiérovi Róbertovi Ficovi. Cintula mal zbraň v legálnej držbe. Držanie zbrane je podmienené aj psychologickým vyšetrením, ale vydáva sa [...]

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.